Kausi- ja kesätyöpaikat 2015

Vuoden 2015 haut kausi- ja kesätyöpaikkoihin on avattu. Jos olet kiinnostunut tuotannon, henkilöstöravintolan tai tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävistä, täytäthän vain kausi/kesätyöhakemuksen. Rekrytoidessamme työntekijöitä vuoden 2015 sesonkeihin, tehdään valinnat ensisijaisesti kausi- ja kesätyöhakemusten perusteella.

Hakijoita kutsutaan haastatteluun pitkin kevättä aina toukokuulle saakka. Töiden alkamisajankohdat vaihtelevat paljon tehtävästä ja paikkakunnasta riippuen. Pääsääntöisesti työt alkavat ajalla maalis- kesäkuu. Ilmoitukset valinnoista tehdään toukokuun loppuun mennessä ja hakijoille ilmoitetaan prosessin päättymisestä sähköpostiviestillä.


Kausi- tai kesätyön kautta on moni Atrialainen aloittanut uransa ja tämä on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen sekä tärkeimpänä näyttämään osaamisesi Atrialle.

Nurmo: Hakuaika on päättynyt ja saimme aivan huikeat 2237 hakemusta. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille hakijoille!
Atria Nurmon tehtailla on kuusi eri tuotantolaitosta ja lisäksi logistiikka, tekniikan huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä henkilöstöravintolat, joihin kaikkiin haemme kausi/kesätyöntekijöitä. Vuosittaisen valtavan hakemusmäärän vuoksi osa hakijoista esihaastatellaan hakemuksen perusteella Adeccon toimesta. Jokainen rekrytoiva esimies haastattelee kuitenkin vielä valitsemansa hakijat Nurmossa ja kertoo oman osastonsa tehtävistä. Atrian rekrytointi kutsuu hakijoita haastatteluun esimiesten valintojen mukaisesti. On siis mahdollista tulla kutsutuksi suoraan esimiehen haastatteluun ilman Adeccon tekemää esihaastattelua.

Sahalahti: Hakuaika päättyy 31.3.2015
Atria Sahalahden broilertuotantoon haetaan sekä tuotantotyöntekijöitä että tekniikan sähkö- ja automaation huoltotyöntekijöitä. Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella.

Kauhajoki: Hakuaika päättyy 31.3.2015
Atria Kauhajoen nautateurastamo- ja leikkaamotoimintoihin haetaan kesätyöntekijöitä tuotantoon, tekniikkaan ja henkilöstöravintolaan. Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella.

Forssa: Hakuaika päättyy 28.2.2015
Atria Forssa hakee kesätyöntekijöitä valmisruokien tuotanto-osastolle. Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella.

Kuopio: Hakuaika päättyy 28.2.2015.
Best-In Oy hakee kesätyöntekijöitä lemmikkieläinruokatehtalle. Esimies kutsuu hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella. 


Linkki työpaikkailmoituksiin