Kausi- ja kesätyöpaikat 2015

Haku vuoden 2015 kausi- ja kesätyöpaikkoihin on päättynyt kaikilla paikkakunnilla. Saimme aivan huikeat 3297 hakemusta! Kiitos kaikille hakijoille!

Esimiehet tekevät nyt kovasti valintoja hakemusten perusteella ja olemme heti yhteydessä, kun hakija valitaan haastatteluun tai töihin. Haastatteluja tehdään aivan toukokuulle saakka ja samalla täytetään myös peruutuspaikkoja, jos peruutuksia tulee. Pyrimme saamaan prosessin päätökseen kaikkien paikkakuntien osalta viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Ilmoitamme kaikille hakijoille sähköpostitse, kun prosessi on päättynyt.

Rekrytoidessamme työntekijöitä vuoden 2015 sesonkeihin, tehdään valinnat ensisijaisesti kausi- ja kesätyöhakemusten perusteella.
Kausi- tai kesätyön kautta on moni Atrialainen aloittanut uransa ja tämä on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen sekä tärkeimpänä näyttämään osaamisesi Atrialle.

Nurmo: Hakuaika on päättynyt ja Nurmoon saimme 2237 hakemusta. 
Atria Nurmon tehtailla on kuusi eri tuotantolaitosta ja lisäksi logistiikka, tekniikan huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä henkilöstöravintolat, joihin kaikkiin rekrytoidaan kausi/kesätyöntekijöitä.  Atrian rekrytointi kutsuu uusia hakijoita haastatteluun kevään aikana esimiesten valintojen mukaisesti. Aikaisemmin olleita hakijoita valitaan töihin suoraan hakemusten perusteella.

Sahalahti: Hakuaika on päättynyt ja Sahalahteen saimme 258 hakemusta.

Kauhajoki: Hakuaika on päättynyt ja Kauhajoelle saimme 347 hakemusta.

Forssa: Hakuaika on päättynyt ja Forssaan saimme 190 hakemusta.

Kuopio: Hakuaika on päättynyt ja Kuopion Best-In:lle saimme 265 hakemusta.


Linkki työpaikkailmoituksiin