Kausi- ja kesätyöpaikat 2015

Vuoden 2015 haut kausi- ja kesätyöpaikkoihin ovat vielä osassa paikkakuntia avoinna. Jos olet kiinnostunut tuotannon, henkilöstöravintolan tai tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävistä, täytäthän vain kausi/kesätyöhakemuksen. Rekrytoidessamme työntekijöitä vuoden 2015 sesonkeihin, tehdään valinnat ensisijaisesti kausi- ja kesätyöhakemusten perusteella.

Hakijoita kutsutaan haastatteluun pitkin kevättä aina toukokuulle saakka. Töiden alkamisajankohdat vaihtelevat paljon tehtävästä ja paikkakunnasta riippuen. Pääsääntöisesti työt alkavat ajalla maalis- kesäkuu. Ilmoitukset valinnoista tehdään toukokuun loppuun mennessä ja hakijoille ilmoitetaan prosessin päättymisestä sähköpostiviestillä.


Kausi- tai kesätyön kautta on moni Atrialainen aloittanut uransa ja tämä on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen sekä tärkeimpänä näyttämään osaamisesi Atrialle.

Nurmo: Hakuaika on päättynyt ja saimme aivan huikeat 2237 hakemusta. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille hakijoille!
Atria Nurmon tehtailla on kuusi eri tuotantolaitosta ja lisäksi logistiikka, tekniikan huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä henkilöstöravintolat, joihin kaikkiin rekrytoidaan kausi/kesätyöntekijöitä.  Atrian rekrytointi kutsuu uusia hakijoita haastatteluun kevään aikana esimiesten valintojen mukaisesti. Aikaisemmin olleita hakijoita valitaan töihin suoraan hakemusten perusteella. Valinnat saadaan valmiiksi toukokuun loppuun mennessä.

Sahalahti: Hakuaika päättyy 31.3.2015
Atria Sahalahden broilertuotantoon haetaan sekä tuotantotyöntekijöitä että tekniikan sähkö- ja automaation huoltotyöntekijöitä. Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella.

Kauhajoki: Hakuaika päättyy 31.3.2015
Atria Kauhajoen nautateurastamo- ja leikkaamotoimintoihin haetaan kesätyöntekijöitä tuotantoon, tekniikkaan ja henkilöstöravintolaan. Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella.

Forssa: Hakuaika on päättynyt ja hakemuksia saimme upeat 190 kappaletta. Kiitos kaikille hakijoille! Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella.

Kuopio: Hakuaika on päättynyt ja hakemuksia saimme todella hienot 265 kappaletta. Kiitokset kaikille hakijoille!
 Esimies kutsuu hakijoita haastatteluun hakemuksen perusteella. 


Linkki työpaikkailmoituksiin